Hyvinvointia ja pirteämpää elämää

Kun haluat tehdä elämäntapamuutoksen oikein ja turvallisesti, olen tukenasi ja valvomassa, että kaikki sujuu hyvin. Voimme räätälöidä sinulle juuri sinun näköisesi treeniohjelman ja ruokavalion, jotka joko tukevat nykyistä kehon kuvaasi, lisäävät lihasmassaa, kiinteyttävät tai pudottavat painoa.

Olen valmis auttamaan sinua saavuttamaan hyvinvointiin liittyvät tavoitteesi, ja annan koko osaamiseni sinun käyttöösi. Räätälöin juuri sinun tarpeisiin sopivan ruokavalion, treeniohjelman tai parhaassa tapauksessa koko paketin. Treenit voivat olla muutakin kuin painojen nostoa salilla, se voi olla yhteinen kahvakuulatreeni ulkona tai kuka ties mitä keksin.

Tärkeintä on, että teet tämän muutoksen oikein ja turvallisesti ja saat siitä elämääsi uutta intoa. Minä en tee ihmeitä; en tee näitä treenejä puolestasi, enkä syö puolestasi, mutta tukenasi olen valvomassa, että kaikki sujuu hyvin ja tarvittaessa motivoin sinua tavoitteita kohti.

Olipa siis tavoitteenasi karistaa muutama kilo, kohentaa ryhtiä, parantaa itsetuntoa tai vaikkapa etsiä kadonneita lihaksia, olen juuri sinua varten. Autan sinua myös pääsemään eroon parisuhteesta jääkaapin kanssa.

Räätälöin juuri sinulle ja tarpeisiisi sopivan ruokavalion, treeniohjelman tai kummankin. 

Kunnossa pysyminen

Tehdään yhdessä pidemmän ajanjakson suunnitelma, jolloin painonhallinta ja liikunnan sulautuminen arkeen on helpompaa kuin muutaman viikon prepin jälkeen.

Tavoitteellinen treeni

Mikäli haluat pyöreämpää pakaraa tai muhkeammat olkapäät, niin tehdään yhdessä haaveista totta.

Lihasmassan lisäys

Jos haluat, että kätesi ovat muutakin kuin pulkannarut, niin lisätään vähän ruokaa ja tehdään vahvistavia treenejä.

Harjoittelu kotona

Koska korona ja monen monta muuta syytä estävät sinua menemästä yleisille paikoille liikkumaan, teen sinulle kotioloihin sopivan treenin.

Painonpudotus

Kilo tai kymmenen, tehdään se yhdessä, jotta se ei tulisi ensi viikolla takaisin.

Ruokavalio

Puhdasta terveellistä ruokaa saa syödä yllättävän paljon. Tulet sen huomaamaan. Huomioin tarvittaessa allergiat ja erityisruokavaliot.