Tuulia Sundell

Olen reilu 40-vuotias hyvinvoinnista kiinnostunut perheenäiti ja yrittäjä, Kanta-Hämeestä, Tervakoskelta. Puhtausalan perheyrittäjyydestä minulle on kertynyt kokemusta parinkymmenen vuoden ajalta. Yrityssiivousten lisäksi olen toiminut puhtausalalla kouluttajana sekä oman pienen erikoisliikkeen vastaavana. Oma yritys on minulle kun yksi perheenjäsenistä.

Olen harrastanut erilaisia urheilulajeja aina pesäpallosta zumbaan, ja nyt vanhasta jumppapirkosta on tullut  tavoitteellisesti harjoitteleva body fitness -kilpailija. Itse olen ollut valmennettavana vuodesta 2016 asti ja nauttinut rutiininomaisesta ”fitness” elämästä. Haluan tuottaa sinulle samaa iloa ja pirteyden tunnetta, jota terveelliset elämäntavat minulle tuottavat.

Voimme räätälöidä sinulle juuri sinun näköisesi treeniohjelman ja ruokavalion, joka joko tukee nykyistä elämäntilannettasi tai tarvittaessa hankitaan lisää lihasmassaa, kiinteytetään kehoasi tai pudotetaan ylimääräiset kilot pois. – Yhdessä, minun tuellani kaikki on mahdollista.

Olen puhelias ja iloinen, tarvittaessa tiukka ja vaativa. Omaan hyvän taidon kuunnella, ja minun kanssani elämän ylä- ja alamäet otetaan tavoitteissa huomioon.

Ota rohkeasti yhteyttä!
Tehdään tosissaan, mutta ei totisesti.

Koulutus

Fit Farmin lisensioitu personal trainer 2021

Harjoittelu

Treenaan säännöllisesti kuntosalilla Tervakoskella sekä Louded-salillla Tampereella. Kävelemässä minua voi nähdä ihan missä vain liikummekin.